Известие

Collapse
No announcement yet.

акумулатор

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• акумулатор

здравейте,можели да ми препоръчате какъв акумулатор да си търся,щото др.месец трябва да си взема,какви ампери е най добре и каква марка,един приятел ми каза за magneti marelli но не намирам в нета информация за цените им.за моята alfa 146 /1.4 TS. знам,че трябва 55 ампера,давайте мнения мерси

Първоначално публикувано от emo84 Покажи съобщение
    здравейте,можели да ми препоръчате какъв акумулатор да си търся,щото др.месец трябва да си взема,какви ампери е най добре и каква марка,един приятел ми каза за magneti marelli но не намирам в нета информация за цените им.за моята alfa 146 /1.4 TS. знам,че трябва 55 ампера,давайте мнения мерси
    В метро ги има, даже май в момента са на промоция

Comment

Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
      В метро ги има, даже май в момента са на промоция
      е да,ама в монтана няма метро,а нямам излизане за сега,а знаеш ли някакъв сайт да си поръчам по нета?

Comment

Аз през януари си купих Bosch Silver S4, 56Ah - 155 лв.
        Хубавото му е, че е с по-малки габарити и по-лесно влиза на поставката - за по-големите размери трябва вазелин...
        За сега нЕмам грижи...
        Last edited by clockmaster; d.m.y г., 15:29.
        sigpicAlfa Romeo 146 1.4 TS / 11'99

Comment

leader exade или магнет марели това е за италианките.60а/ч ти е достатъчно ако караш яко.миналата зима взех бош българска зглобка и понеже карам 2 коли,случва се някога да карам 1ната повече и като се кача на тая с бош иска зарядно.алфата я взех с лидер ексайт преди 2г а той по печат е на още 3 и е пушка.

Comment

Вземи си ИСКРА. Добър е акумулатора - моя даже е 65ач необслужваем. Поне едно нещо да има българско в тази кола, отколкото разни Бош ментета, пък и ще помогнеш на икономиката ни
            "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
            Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
            Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщение
              Вземи си ИСКРА. Добър е акумулатора - моя даже е 65ач необслужваем. Поне едно нещо да има българско в тази кола, отколкото разни Бош ментета, пък и ще помогнеш на икономиката ни
              аз четох за тея искра и повечето мнения са добри,но ще видиме,сега до края на юни требва да съм се сдобил с акумулатор за да не тръгна пеша,щото съм с акумулатор на заем

Comment

Първоначално публикувано от emo84 Покажи съобщение
                аз четох за тея искра и повечето мнения са добри,но ще видиме,сега до края на юни требва да съм се сдобил с акумулатор за да не тръгна пеша,щото съм с акумулатор на заем
                може и старт taxi pover за по-чести запалвания.

Comment

имам искра, която изкара на тежък(ама наистина тежък) режим цели 5 години - от май 2004. но сега вече се скапа - за лятото все още става, но издъхна... както казват - дай боже всекиму...
                  sigpic
                  Alfa Romeo 146 1.4 T.Spark Lusso (AR 33503) ZAR93000002178535

Comment

Първоначално публикувано от serafim Покажи съобщение
                    имам искра, която изкара на тежък(ама наистина тежък) режим цели 5 години - от май 2004. но сега вече се скапа - за лятото все още става, но издъхна... както казват - дай боже всекиму...
                    е тва в късмет,аз пък къв съм карък две коли продавам с чисто нови акумулатори,и сега 3-та кола и тоя умре малко след като я купих и сега пак търса.та на мен с акумулатори неми върви грам.дано си намера некакъв нов ли втора ръка ли и да забрава вече

Comment

Акумулатор

Препоръчвам ти Varta, те са със по силен пусков ток.

Comment

Working...
                      X